Kip aan 't spit

 

 

Welkom

Orfema werd in 2011 boven de doopvont gehouden met de bedoeling feestmateriaal te verhuren en te helpen bij de organisatie van feesten of events. Na enige tijd stelden we vast dat Orfema vooral gevraagd werd om de catering te verzorgen.

We proberen om elk feest, klein of groot, om te toveren tot een succes, waardoor u zich als gastheer/vrouw geen zorgen hoeft te maken over de locatie, materiaal of catering. U moet immers ten volle van uw feest kunnen meegenieten!

Met de nodige contacten en ervaring die we de voorbije jaren hebben opgedaan, zijn we ondertussen in staat ook grotere feesten (tot enkele honderden genodigden) en evenementen tot in de puntjes te verzorgen.
Alle feestmateriaal, zoals glazen, borden, bestekken, tafels en stoelen, hebben we ter beschikking. Maar uiteraard ook (feest)ideeën en suggesties ...

We heten u van harte welkom op onze website en laten u kennis maken met het materiaal dat we ter beschikking hebben. U vindt er bovendien suggesties voor BBQ, buffetten, sitting dinners en zo veel meer.
Orfema wil staan voor service en kwaliteit. Uw voorstellen en vragen zijn altijd bespreekbaar. We vervullen graag al uw wensen en dit naar uw persoonlijke smaak én budget.

Veel culinair plezier met het doornemen van onze website.

 

Wij stellen ons voor: